ANA SAYFA > İZMİR > Foça sahilleri tertemiz

Foça sahilleri tertemiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça sahilleri tertemiz

Foça Belediyesi kıyı temizliği ekipleri, çalışmalarına haftanın yedi günü devam ediyor.

Küçükdeniz ve Büyükdeniz mevkilerinin dahil olduğu kıyı şeridinin (sahil, iskele, yürüyüş yolları ve plaj) temizliği büyük titizlikle yapılıyor.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, kıyı temizliği çalışmaları hakkında; “Çevre temizliği, Belediye hizmetlerimiz içerisinde önceliklerimizdendir. Kıyı temizliği ekiplerimiz, yaz ve kış aylarında, haftanın yedi günü çalışmalar yapmaktadır. Gelecek nesillere, temiz bir çevre ve korunmuş bir doğa bırakmak en büyük hedefimizdir.

Vatandaşlarımızdan ricamız; çevre kirliliği konusunda daha duyarlı olmaları, çöpleri yere ve denize atmamalarıdır. Denizlere bilinçsizce atılan çöpler, deniz canlılarını da olumsuz etkiliyor. Denizlerde oluşan bu kirlilik, besin zinciri yoluyla insan sağlığını olumsuz etkiliyor. Tüm halkımızla birlikte, tertemiz bir Foça doğasında, güzel günlerde yaşamak en büyük isteğimizdir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akaryakıta çifte zam
Sonraki Haber Doğal Yaşam Parkı'nda yeni rekor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?