ANA SAYFA > İZMİR > Foça Halk Eğitim Merkezi'nden alkışlanacak proje

Foça Halk Eğitim Merkezi'nden alkışlanacak proje

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Halk Eğitim Merkezi'nden alkışlanacak proje

Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Lösemili çocuklar için “El Yapımı Bebek” kampanyasını başlattı.

Kampanyaya “Gülsün Bebekler” ismini veren Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmen ve kursiyerleri, gönüllü katılımı ile iki hafta içerisinde 400 adet bez bebek üretti.

Hazırlanan bebekler, çocuklara ulaştırmak üzere LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi yetkililerine teslim edildi. Kampanyanın  fikir sahibi Gülsüm TUNÇ ile gönüllü katılım sağlayan tüm öğretmenler ve kursiyerler, hayata dokunana ve farkındalık yaratan faaliyete katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

El yapımı gülsün bebekler kanser hastası çocuklarımız için yola çıktı..

Öğretmen Gülsüm Tunç, özellikle oyuncakların lisans sahibi mi değil mi gibi araştırmalar girmeden kanserojen etki eder mi etmez mi konularının hassasiyeti nedeniyle özellikle el yapımı Gülsün Bebekleri yapmanın ve hediye etmenin daha anlamlı olacağını düşündüklerini dile getirdi.

Saçsız bez bebekler…

Saçsız olarak üretilen bebeklerin, hediye edilen çocukların hayatlarında hiçbir zaman yalnız olmadıklarını vurguladığını açıkladı. Kursiyerlerden Çiğdem ŞENDEMİR, 6 senedir halk eğitim kurslarına devam ettiğini ve faaliyetin öğretmen Gülsüm TUNÇ tarafından kendilerine anlatıldığında çok duygulandıklarını ve çorbada tuzu olması açısından çanla başla çalıştıklarını açıkladı. Bu tarzda sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Başkaları için bir şeyler yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz..

Kursiyerlerden Nazmiye Bora EROL, tüm duyguları ve ailesinin tüm bireyleri ile projenin önemini algıladıklarını; şimdiye kadar kurslarda kendileri için çalıştıklarını, bu tarzda projelerle birlikten kuvvet doğar felsefesini yaşadıklarını dile getirdi. Ayrıca başkaları içinde bir şeyler yapmanın önemini açıkladı. Yaptıkları bebeklerin bir elin verdiğini diğer el görmemeli mantığı ile sadece sevgi paylaşımı için yapılmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Figen ÖZDİNÇ, hepimiz anneyiz ve annelik duygusunun yüceliği ile bu projeyi anlamlandırarak lösemili çocuklarımızın bizim çocuklarımız olduğunu açıkladı. Gül Rukiye SEZER, emekli eczacı olduğunu ve 2 senedir kurslara katıldığını ve sağlık konusunda bu tarzda projelerin bilinçlendirme açısından önemli olduğunu söyledi.  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal BULUT, faaliyetin çok büyük bir anlama sahip olduğunu vurgulayarak, faaliyeti gerçekleştiren Foça Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine ve kursiyerlerine güzel yürekleri ve çok değerli emekleri için teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kipa Kukla Şenliği başlıyor
Sonraki Haber Başbakan'ın 17 Koruması İzmir'de zehirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?