ANA SAYFA > İZMİR > Foça Festivali davetiyeleri çiçek açtıracak

Foça Festivali davetiyeleri çiçek açtıracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Festivali davetiyeleri çiçek açtıracak

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali’nde dağıtılan davetiyeler, Foçalılar tarafından çok beğenildi. İçlerinde çeşitli çiçek tohumları bulunan Festival davetiyeleri ilgi odağı oldu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Toprağa ekilebilen ve içlerinde çeşitli kır çiçekleri ile mavi ladin ağacı tohumları bulunan festival davetiyeleri, geri dönüşümlü, çevre, doğa dostu el yapımı kağıtlardan üretildi.” dedi.

Festival davetiyelerinin imalatı esnasında hiçbir kimyasal katkı maddesi ve yüksek enerji tüketimi yapan makine kullanılmadan ve tamamen doğal katkı maddeleri ve el işçiliği ile üretildiğini söyleyen Başkan Demirağ, “Böylelikle işi biten davetiyeler atılmayacak, saksılara, evlerin bahçelerine ekilerek çiçek çıkması beklenecek. Davetiyelerin içinde; Hercai Menekşe, Horozibiği Çiçeği, Afrika Papatyası, Aslanağzı, Ateş Çiçeği, Çan(Kadeh) Çiçeği, Petunya, İpek Çiçeği, Şebboy, Fesleğen, Top Reyhan gibi çiçek tohumları var.” dedi.

Çevreye duyarlı yaklaşımlar ve çevre dostu belediyecilik anlayışıyla üretilen ve dağıtımı yapılan davetiyeler, Foçalılar tarafından da ilgi ile karşılandı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mezar taşlarıyla akademik çalışma
Sonraki Haber İzmir'de okullarda güvenlik önlemleri artırıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?