ANA SAYFA > İZMİR > Foça Balık Hali duvarına grafiti

Foça Balık Hali duvarına grafiti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Balık Hali duvarına grafiti

Foça Belediyesi Balık Halinin ön cephe duvarı, ülkemizin tanınmış grafiti sanatçılarından Gölge Artizm’in elinde sanat eserine dönüştü.

WWF-Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı ve Foça Belediyesi iş birliği ile yapılan çalışmayı, balıkçılar ve vatandaşlar da çok beğendi.
Grafiti sanatçısı Gölge Artizm ile eserini resmettiği sırada konuşan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘WWF- Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) tarafından; Akdeniz’deki balıkçılığın durumunu iyileştirmek için devam eden “Küçük Ölçekli Balıkçılığın Ortak Yönetimi” projesinin pilot bölgelerden biri olan ilçemizdeki çalışmaları için WWF-Türkiye Balıkçılık Sorumlusu Sayın Timuçin Dinçer’e, Gölge Artizm’e ve Foça Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Sayın Ceyhan Çetin’e teşekkür ederim.’’dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı İskelesi'nden Karagöl'e kadar uzanan yürüyüş rotaları planlanıyor
Sonraki Haber Başkan Karakayalı işçilerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?