ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Karakayalı işçilerle buluştu

Başkan Karakayalı işçilerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Karakayalı işçilerle buluştu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nda Belediye Personeli bir araya gelerek yeni yıla hazırız mesajı verdi.

Yaklaşık dokuz aydır Covid – 19 pandemisine karşı mücadeleyi sürdüren Kemalpaşa Belediyesi’nde Başkan Karakayalı, sahada yoğun şekilde faaliyet yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Yeni yılda yenilenen enerjileri ve tam kapasite ile hazır olduklarını belirten Başkan Karakayalı, ‘’2020 yılı Covid-19 pandemisi ile mücadele ettiğimiz zor bir yıl oldu. Bu süreçte vatandaşlarımıza her alanda maddi ve manevi destek olmaya çalıştık, projeler ürettik. Öte yandan, özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde çok sayıda personelimiz hastalığa yakalandı ancak yılmada, yorulmadan ve çalışmaları aksatmadan süreci idare ettik. Olağanüstü çabalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 2021 yılında da aynı irade ile sahada olacağız. Normal yaşantımıza döneceğimiz günlere kadar etkin mücadelemiz sürecek’’ dedi. 

Yeni yıl temennileri ile konuşmasını tamamlayan Başkan Karakayalı, ‘’Salgın hastalıkların yaşanmadığı, barışın ve huzurun egemen olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yıl Kemalpaşa'ya, ülkemize ve insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirsin’’ İfadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça Balık Hali duvarına grafiti
Sonraki Haber BAYSEM'li öğrencilere sınavlara hazırlık kitabı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?