ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Fırça darbelerindeki umut dokunuşları

Fırça darbelerindeki umut dokunuşları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fırça darbelerindeki umut dokunuşları

Alsancak Asay Mimarlık, 8- 15 Mart tarihleri arasında tüm geliri KİTVAK’ a (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) bağışlanacak olan “İki Dünür Bir Torun” adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.

Daha önce Ekol Sanat Merkezi ve Akhisar Keskinoğlu Araç Müzesi’nde düzenlediği kişisel sergiler ile çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunan Sıdıka Keskinoğlu, bu kez de Alsancak Asay Mimarlık’ta son yıllarda üzerinde çalıştığı resimlerini görücüye çıkardı. 8 Mart Cuma günü saat 18.00’de açılış kokteyli ile başlayan sergide; Sıdıka Keskinoğlu, dünürü Mimar Tamay Ertenoğlu ve torunları Dünya Keskinoğlu çalışmalarını sergilediler.
Birçok tablonun sahiplerini bulmaya başladığı açılış kokteylinde; Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Çoşkun ve Canan Özen, Sıdıka Keskinoğlu,Tamay Ertenoğlu ve Dünya Keskinoğlu’na plaketlerini verdiler. Nesrin Çoşkun  “Keskinoğlu ailesinin her zaman yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor. Bu güzel eserlerin Kitvak yararına yapılması paha biçilmez.Kendilerine vakfımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. 

Yaklaşık 60 eserin sunulduğu sergi  8 -15 Mart tarihleri arasında Asay Mimarlık Alsancak’ta ziyaret edilebilecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Berlin’de Karşıyaka rüzgarı
Sonraki Haber Srebrenitsa Soykırımını konu alan sergi Urla’da açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?