ANA SAYFA > SPOR > Filede Karşıyakalı kızlar seriye bağladı...

Filede Karşıyakalı kızlar seriye bağladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Filede Karşıyakalı kızlar seriye bağladı...

Alt yapı oyuncularından oluşan, yabancı hakkını kullanmayan Karşıyaka bayan voleybol takımı peşpeşe 7. galibiyetini Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan aldı: 3-1.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan ve çok sayıda Karşıyaka taraftarının izlediği karşılaşmada harika bir oyun ortaya koyan Karşıyaka, maça favori olarak çıkan 2 yabancılı Manisa Büyükşehir Belediyespor'a nefes aldırmadı.
İlk setteki çekişmede her iki takım da 1 veya 2 sayı ile önde gitti. Bir ara farkı 4 sayıya çıkaran Kaf Kaf, seti 25-22 aldı.
İkinci sete iyi başlayan ve 7-1 öne geçen Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un 8-0'lık seriyle 8-7 geriye düştü. Daha sonra toparlanarak 21-20 öndeyken çizgi hakeminin içerde olan topa hariç bayrağı kaldırmasıyla rakibine moral verdi ve set sonuna kadar süren çekişmede set sayısını kullanamadı ve peşpeşe hatalarla seti 26-24 kaybedince durum 1-1 oldu.
3. Setteki mücadelede Karşıyaka zaman zaman tecrübesizlik sonucu hata yapmasına karşın moralini bozmadı ve bloklardaki başarısıyla seti 25-22 aldı, bir puanı garantiledi.
3. Sette daha rahat oynayan Kaf Kaf hata yapmadı, 25-15'lik üstünlükle seti kazanıp maçtan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
Karşıyaka bu galibiyetle seriyi 7 maça çıkardı ve puan sıralamasında da üçüncülüğe yerleşti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya 7 katlı otopark...
Sonraki Haber Kaf Kaf, Galatasaray'ı ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?