ANA SAYFA > İZMİR > Fidan: ''milletin temsilcilerini göreve davet ediyorum''

Fidan: ''milletin temsilcilerini göreve davet ediyorum''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fidan: ''milletin temsilcilerini göreve davet ediyorum''

İzmir 2.Bölge bağımsız milletvekili adayı Neriman Fidan yazılı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

"Sayın Cumhurbaşkanı'nın Çanakkale şehitlerimizin anısına hazırlattığı, manevi duygularımıza hitap eden tanıtım filmini izledik.  Bu film gösterimde iken,  Bulgaristan Parlamentosu, 1915 olaylarını "toplu katliam" olarak nitelendiren kararı kabul ederek, Yasa niteliğini taşıyan kararla 24 Nisan "kurbanları anma günü" ilan etmiştir.

Komşumuz Bulgaristan'a kadar gelen bu uluslararası baskı kuşatmasının yolu, bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayında oturan dönemin Başbakanı tarafından açılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanının 9 dilde yayınladığı taziye mesajı hafızalarımızdadır.

Sayın Cumhurbaşkanı, Asala tarafından katledilen diplomatlarımız anısına da  bir tanıtım filmi hazırlatmayı düşünmekte midir?

Öte yandan Yunanistan sınırımızdaki adalara, yani karasularımıza el koymaktadır. 

Süleyman Şah türbesinin  Suriye'deki Türk topraklarından alınıp, savunulamaması gerekçesi ile birilerinin "Kürdistan " diye adlandırdığı topraklara taşıdığı ve Suriye sınırları içinde kalan Türk topraklarının savunulmadan terk edildiği hafızalarımızdadır.

Sayın Cumhurbaşkanı, Şehitlerimizin anısına hazırlattığı anma videosu ile, bugün Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının  özgür ve bağımsız yaşamak için bedel ödediği vatan topraklarının kayıplarını örtebileceğini mi düşünmektedir?

Ülkemizin doğusundan gelen "egemenlik kayıplarını", egemenlik haklarımıza yapılan tacizleri, topraklarımıza el konulmasını  reklam şirketlerine hazırlatılan tanıtım filmleri örtebilir mi?.

Sözde Ermeni soykırım iddiaları ile sıkıştılmaya çalışılan, katliamcı ilan edilmeye çalışılan Atalarımızın  haklarının korunması için devletimizi yöneten Sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere, hükümetimiz, Meclisimizde kamu gücü kullanan temsilcilerimiz hangi çalışmayı yapmaktadır?

Yunanistan'ın el koyduğu adalar sebebiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kara sularını kaybedilmesini sayın Cumhurbaşkanı nasıl karşılamaktadır?  

Bu konuda başta cumhurbaşkanı olmak üzere, Devletimizin en üst yetkilileri, hükümetimiz  ve mecliste kamu temsil gücünü kullanan siyasi temsilcilerimiz,  Ülkemizin, milletimizin haklarının korunması amacıyla diplomasi atağı başlatmayı düşünüyorlar mı?

Bu ağır saldırılar karşısında, Devletimizi yönetenleri ve milletin temsilcilerini görevlerini yapmaya ve Türk milletinin haklarını savunmaya davet ediyorum"

Neriman Fidan

İzmir 2. bölge Bağımsız milletvekili adayı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gelecekte bilgisayarlar bize rakip mi olacak?
Sonraki Haber ''Turizmde yeni trendler'' İKÇÜ'de ele alındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?