ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Fazıl Say İzmirliler'i büyüledi

Fazıl Say İzmirliler'i büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fazıl Say İzmirliler'i büyüledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ı ağırladı

Ünlü piyanist, İzmir’deki her konserinde olduğu gibi biletleri kısa sürede tükenen gecede İzmirli sanatseverlere unutulmaz bir dinleti sundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmirlilerle birlikte ünlü piyanisti dinledi.

AASSM’in muhteşem akustik atmosferinde konserini iki bölüm halinde veren Say, ilk bölümde ünlü besteciler Chopin ve Mozart’ın, ikinci bölümünde ise kendi bestelerini seslendirdi. İzmir’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten ünlü piyanist, yaklaşık 2 saat süren unutulmaz gece sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça'da sosyal marekete yardımlar devam ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka Halkbank önündeki protestoda 6 gözaltı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?