ANA SAYFA > SPOR > Faul atışlarıyla Final-Four kaçtı…

Faul atışlarıyla Final-Four kaçtı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Faul atışlarıyla Final-Four kaçtı…

Faul çizgisinde inanılmaz isabetsiz atış yapan Pınar Karşıyaka, avucunun içinden final four'u kaçırdı...

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisinde Pınar Karşıyaka, evinde 74-71 kazandığı ilk maçın rövanşında Umana Reyer Venezia'ya İtalya'da 8 sayı farkla mağlup olarak Final Four'a kalamadı: 74-66.

Palasport Talierco'da oynanan karşılaşmada 100 civarında Karşıyakalı taraftar takımlarına destek verdi. İlk 3 periyotta rakibiyle başa baş oyun ortaya koyan temsilcimiz, son bölümdeki kötü performansıyla yenilmekten kurtulamadı. Karşıyaka'da ilk yarının sonunda soyunma odasına giderken bir pozisyon nedeniyle tartışan Summers ve Green kavga etti. Green'e vurmaya çalışan Summers'ı Genel Menajer Selim Çınar ve diğer oyuncular yatıştırdı. Maç öncesi Osmanlı Devleti ile Haçlı Donanması arasında yaşanan 1571 İnebahtı Deniz Savaşı'na atıfta bulunan pankartlar açan Venedikli taraftarlar üçüncü periyotta da temsilcimize yabancı maddeler yağdırdı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Pınar Karşıyaka, Josh Owens ile sayılar bulurken Muhammed Baygül'ün üçlüğüyle ilk çeyreği 20-19 geride tamaladı. İkinci çeyrekte Petway ve Brown'ın basketleriyle yaşil kırmızılılar karşılaşmada öne geçti. Petway ve Brown ikilisinden skor üretmeyi sürdüren Pınar Karşıyaka soyunma odasına 39-36 üstün gitti. İkinci yarıda Pınar Karşıyaka, Brown ve Owens'ın basketleriyle farkı 6 sayıya çıkardı. Umana Reyer Venezia farkı eritmeyi başarırken son çeyreğe 53-51 önde girdi. Son çeyreğe çok kötü başlayan Pınar Karşıyaka farkın aılmasına engel olamadı. Oyunun sonlarında biraz olsun umutlanan yeşil kırmızılılar kaçan faullerle birlikte rakibine yeitşemedi ve karşılaşmayı 74-66 kaybederek kupaya veda etti.



PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka taraftarı Venedik'i salladı...
Sonraki Haber Başkan Akpınar, Ödemiş'te ''Hayır''ı anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?