ANA SAYFA > GÜNDEM > Fatma Efe’ye sürpriz doğum günü

Fatma Efe’ye sürpriz doğum günü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatma Efe’ye sürpriz doğum günü

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; Milli Mücadele Kahramanı ‘Saçlı Mustafa Efe’nin gelini Fatma Efe’yi, 90. doğum gününde yalnız bırakmadı. Fatma Efe’nin Atatürk için ‘Atam Sen Ölmedin’ şiirini okuduğu sürpriz ziyarette, duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Akpınar "Geçmişimizden güç alarak, geleceğe güvenle bakıyoruz" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Meclis Üyesi Ahmet Diker; Kurtuluş Savaşı Kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en yakın dostu ve silah arkadaşı ‘Saçlı Mustafa Efe'nin gelini Fatma Efe’yi Karşıyaka’da yaşamını sürdürdüğü evinde ziyaret etti. Sürpriz ziyareti şaşkınlık ve sevinçle karşılayan Fatma Efe, konuklarıyla birlikte 90. yaş günü pastasını kesti. Fatma Efe’nin elini öperek doğum gününü kutlayan Başkan Akpınar, Atatürk fotoğrafı ve Türk Bayrağı hediye etti. Fatma Efe de Başkan Akpınar'a üzerinde Atatürk işlemesi bulunan duvar halısı hediye etti.

ATATÜRK İÇİN ŞİİR OKUDU

Bu anlamlı kutlama karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Fatma Efe, “90. yaşıma girdim hayatımda bu kadar güzel bir doğum günü kutlamadım, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Ardından da Ulu Önder için yazdığı ‘Atam Sen Ölmedin’ şiirini ezbere okudu. Doğum günü kutlamasında duygu dolu anlar da yaşandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da “90 yaşındaki Atatürk sevdalısı, Cumhuriyet kadını, Fatma Efe’miz, Fatma Anne’miz bu şiiri ezbere okuyorsa ne mutlu bize... Yüreklerimizde bu sevda ve bağlılık olduğu sürece Cumhuriyetimiz ilelebet var olmaya devam edecek. Bizler de geçmişimizden güç alarak, geleceğe daha güvenle bakıyoruz” dedi. Doğum günü kutlamasına, Fatma Efe’nin KARSAV Kadın Kolu Başkanı olan kızı Zuhal Efe ve ailesi ile TRT Sanatçısı Turgay Kızıltuğ ve KARSAV TSM Korosu elemanları da katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıklı beslenmenin en eğlenceli yolu
Sonraki Haber Türkiye'de her 3 kişiden biri obez

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?