ANA SAYFA > SPOR > Fatih Diniz'den MHK'ya şikayet

Fatih Diniz'den MHK'ya şikayet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatih Diniz'den MHK'ya şikayet

PTT 1'nci Lig'de Samsunspor'a son dakikada gelen tartışmalı penaltı golüyle yenilen Karşıyaka, Hakem Mustafa Öğretmenoğlu ve yardımcılarının peşini bırakmıyor.

Başkan Fatih Diniz, Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) arayıp şikayette bulundu. Diniz, kurul yetkililerine, "Hep hakem hatalarından canı yanan taraf biz oluyoruz. Önümüzü kesmek gibi bir niyetiniz varsa söyleyin. Ligde ilk iki ve Play-off hattı önceden belirmenmişse bilelim. Bu sezon taraftar sayısındaki düşüşün bir nedeni de hakem hataları" dedi. MHK'dan ise Diniz'e, "Taraflı bir bakışımız olamaz. Formsuz hakemleri dinlendiriyoruz" yanıtı geldi.

Karşıyaka yıllardır hakem hatalarına isyan etse de bir sonuç alamadı. Yeşil kırmızılıların maçlarında hatalı karar veren hakemler sonraki haftalarda yine düdük çaldı. Serkan Çınar, 18 Kasım 2012'de Çaykur Rize deplasmanında rakibin eliyle düzeltip attığı golü verdi, 2 Aralık'ta Süper Lig'de maç yönetti. Abdülkadir Bitigen, geçen sezon 23 Mart'taki Adana DS maçında çizgiyi yarım metre geçen topu gol olarak saymadı, 31 Mart'ta Süper Lig'de görev aldı. Bülent Yıldırım, 8 Aralık 2013'teki Balıkesirspor maçında Karşıyakalı oyuncunun yüzüne çarpan topa penaltı kararı verdi, 22 Aralık'ta Fenerbahçe'nin maçına atandı. Fırat Aydınus, Deniz Ateş Bitnel gibi hakemler de dinlendirilmedi.

Samsunspor maçında hem 3 puan kaybeden, hem de 2 cezalı, 3 sakat veren Karşıyaka'ya Ofoedu ve Ahmet'ten iyi, Mustafa'dan kötü haber geldi. Sakatlanarak oyundan çıkan Ofoedu ile Ahmet, Adana Demirspor deplasmanına yetişecek. Değişiklik hakkı dolduğu için maçı sakat sakat tamamlayan, ayak bileğinin üzerine bile basamayan Mustafa ise yetişemeyecek. Yenal ile Shukurov'un cezalı olduğu yeşil-kırmızılılarda Berkan ve Rıdvan, ilk 11'e dönecek. Antalya'da kursta olan teknik direktör Yusuf Şimşek, takımla Adana'da buluşacak.

Karşıyaka yöneticileri Mehmet Yaya ve Korhan Yetiş, maç sonrası Samsunsporlu oyunculara saldırdıkları iddiasıyla tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Temsilcinin raporuna yazdığı ikili çıkış tünelindeki tartışmayla ilgili Samsun'da görev yapan eski Karşıyakalı Taha'yı da şahit göstererek savunma verecek. Kulüp de kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle kurulda yargılanacak. Karşıyaka ligde bu sezon daha önce 2 kez kötü ve çirkin tezahürattan ceza aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lösemide psikolojik destek kan kadar önemli
Sonraki Haber Mimarlar Odası İzmir Şubesi'den uyarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?