ANA SAYFA > SPOR > Fatih Diniz'den futbolculara sert eleştiri

Fatih Diniz'den futbolculara sert eleştiri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatih Diniz'den futbolculara sert eleştiri

Karşıyaka'nın ligde aldığı Osmanlıspor yenilgisinin ardından İzmir derbisinde Altay'a penaltılarla yenilerek Türkiye Kupası'ndan elenmesi Başkan Fatih Diniz'i kızdırdı.

Futbolcuları sert bir dille eleştiren Diniz, "Buca'ya kadar gelerek 120 dakika takımlarına destek olan, gece yarısı evlerine dönebilen taraftarımızdan utansınlar" dedi. Altay'ın ilk 11'deki aslarını dinlendirerek 17-18 yaşında gençleri sahaya sürdüğünü belirten Başkan Diniz, "Onların iki katı yaşında futbolcularımız var. Teknik direktörümüz tecrübeli isimleri oynattı. Elenmelerine değil, mücadele etmemelerine üzüldüm" diye konuştu.

Rakibi hafife almanın cezasını çektiklerini dile getiren Başkan Diniz, "Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmeliydik. Söylediklerimi herkes üzerine alınabilir. Tüm takım şapkayı önüne koyup düşünmeli. Çok rahat yaşayan oyuncularımız var. Artık sağda solda atlayıp zıplamayı bırakıp, işlerini doğru dürüst yapsınlar. Lig ciddiyet ister. Futbol isimlerle, parayla oynanmıyor. Altay'da forma giyen futbolcuların bir kısmı asgari ücret alıyor ama sahaya çıktıklarında amatör ruhla çatır çatır mücadele ettiler. Takımımız kulübün çok ciddi fedakarlıklarla ayakta kalmaya çalıştığının farkında olmalı" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kışa özel TİM kuruldu
Sonraki Haber Ağustos'ta 105.624 konut satıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?