ANA SAYFA > SPOR > Fatih Diniz: 103 yıllık tarihimizde bir ilki yaşadık

Fatih Diniz: 103 yıllık tarihimizde bir ilki yaşadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatih Diniz: 103 yıllık tarihimizde bir ilki yaşadık

Karşıyaka Spor Kulübü başkanı Fatih Diniz, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin 2014 yılı Fair Play büyük ödülünü Karşıyaka'ya vermesinden gurur duyduklarını söyledi.

Kulübün 103 yıllık tarihinde bir ilki yaşadıklarını ifade eden Başkan Diniz, "Türk sporunda çok önemli bir yeri bulunan bu anlamlı ödül bize gurur verdi. Ödüle neden olan Sakız Adası'ndaki örnek dostluk tablosunun gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu kulübümüz tarihine altın harflerle yazılacak bir olay" dedi.

Karşıyaka'da iki hafta önce Denizlispor deplasmanı dönüşünde apandisit ameliyatı olan teknik direktör Rıza Tuyuran, takımının başına geçti. Dalak büyümesi teşhisiyle haftalardır forma giyemeyen Can Erdem, takımdan ayrı antrenmanlara başlarken, adalesinde yırtık tesbit edilen Cenk'in büyük ihtimalle sezonu kapattığı bildirildi. Yönetim 24 Nisan'da deplasmanda oynanan Denizlispor maçı öncesi sabaha karşı gece kulübünde görülen Ahmet'e 23 bin 400 TL ceza verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da üç gün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber Maçı kim kazandı dersiniz?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?