ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Farsça Çeviri

Farsça Çeviri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Farsça Çeviri

Hint-Avrupa dil ailesinden olan Farsça Orta Asya’da kullanılan bir dildir.

Ülkemizde sık kullanılan dillerden biridir. Farsça çeviri hizmetleri, Farsça’nın lehçelerinin de fazla olmasına bağlı olarak yerelleştirme yapılarak, uygulanır. Yerelleştirmenin nedir? Sorusunun cevabı, Farsça’nın konuşulduğu yere göre Kiril ya da Arap alfabeleri kullanılmaktadır.

Çevirilerde dikkate alınan bir durumdur. Noter yeminli tercümanlar, müşterilerin istediği tüm belgeler noter tasdiki ile çevirmektedir. Kurumsal belgelerin yanı sıra internet sitesi tercümesi de yapılır. Uzun senelere dayanan deneyimlerle kongre, seminerler, toplantılarda da birebir yani simultane çeviri hizmetleri verilir.

Hızlı Çeviri

İstediğiniz her an firmamıza ulaşarak istediğiniz zaman içerisinde çeviri belgeleriniz teslim edilir. Farsça çeviri hizmetleri için gönderdiğiniz şekilde dosyalar üzerinde çalışılır. Hukuki, akademik, tıp belgeleri çevrilmektedir. Edebi yazılar için de Farsça tercüme hizmetleri verilmektedir.

Zengin bir dil olan Farsça çevirisinde tercüme ekibinin uzmanlığı çok önemlidir. Bu anlamda da Farsça’nın konuşulduğu kültürü iyi tanımaları gerekir. İstediğiniz biçim, yazı akışına göre çeviriler hazırlanmaktadır. Uygun çeviri fiyatları verilir. Farsça çevirileriniz için https://www.okeanostercume.com.tr/farsca-ceviri/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek Cüzdan
Sonraki Haber Gümüş Takı Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?