ANA SAYFA > EKONOMİ > Evlerdeki bozuk ve eski bilgisayarları çöpe gitmesin...

Evlerdeki bozuk ve eski bilgisayarları çöpe gitmesin...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Evlerdeki bozuk ve eski bilgisayarları çöpe gitmesin...

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Evlerde, işyerlerinde bozuk, kullanılmayan bilgisayarlar, MaviBahçe’deki atölyede tamir edilecek, bakımları yapılacak. Yenilenen cihazlar, Mehmet Ali Lahur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulacak Bilgisayar Laboratuvarı’na bağışlanacak.

Farklı ve yenilikçi çalışmalar ile dikkat çeken MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, imece usulü yürütülecek bir sosyal sorumluluk projesi ile İzmir’deki bir okula Bilgisayar Laboratuvarı kurulmasını sağlayacak. Kampanyaya katılmak isteyen İzmirliler, evlerinde , işyerlerinde kullanmadıkları arızalı bilgisayarları, MaviBahçe’deki Danışmalara bırakacak. MaviBahçe’de oluşturulan Bilgisayar Tamir Atölyesi’nde bilgisayarlar tamir edilecek, bakımları yapılacak. Daha sonra yenilenen cihazlar, Bilgisayar Laboratuvarının kurulacağı Mehmet Ali Lahur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağışlanacak. 

Bilgisayar tamiri ve yenilenmesinde gönüllüler de çalışabilecek. Bilgisayar tamiri konusunda bilgisi olmayan gönüllüler, uzman personel eşliğinde görev alarak projeye katkı sunabilecek. Atölyede bilgisayar tamiri için gerekli tüm ekipmanlar yer alacak.

Bilgisayarları teslim alma noktası danışma olacak. AVM’nin açık olduğu saatler boyunca bilgisayar teslim edilebilecek.  Toplama işlemi 24 Şubat tarihine kadar sürecek. Atölye çalışmaları 3 – 10 – 17 – 24 Şubat tarihlerinde 14:00 – 15:00 saatleri arası olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Marko Banic ile 1 ay daha...
Sonraki Haber Kaf Kaf, filede Rota'yı rahat geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?