ANA SAYFA > İZMİR > Evini CDlerle süsledi, turistlerin odağı oldu

Evini CDlerle süsledi, turistlerin odağı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Evini CDlerle süsledi, turistlerin odağı oldu

İzmir’in Basmane Semtinde oturan Makbule Ağababa’nın (78) evi bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Antik Roma Tiyatrosu ve Kadifekale yolu üzerinde bulunan evinin bahçesini onlarca CD ile süsleyen Ağababa, CD’lerin ışıltısını sevdiğini ve birkaç  CD  asarak başladığı süslerin mahalle halkının da desteği ile kısa sürede çoğaldığını söyledi.

Ağababa’nın gülen yüzü ve konukseverliği ile evinin bahçesine giren turistler  bir süre sonra içeride yüzlerce magnet, oyuncak ve biblodan oluşan kişisel bir müze ile karşılaşıyorlar.  Evinde uzun yıllardır biriktirdiği çok sayıda aksesuar bulunan Ağababa yaşama bakışı ve kahkahası ile de mahallede Makbuş Teyze olarak anılıyor. 

Çevresi tarafından yaşama bakışıyla “Aysel Gürel’’e de benzetilen “Makbuş Teyze’’ 3 yıl önce yakalandığı bağırsak kanserini de neşesi ve biriktirmekten keyif aldığı aksesuarlar ile yendiğini söylüyor.

Amfi Tiyatro yolu üzerinde bulunan evinin yerli ve yabancı turistlerce de ziyaret edildiğini belirten Ağababa, “Misafirlerimi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Dünyanın dört bir yanından gelen insanların evime de uğraması beni mutlu ediyor. Yolu düşen herkese kapım sonuna kadar açık’’ dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar'dan Edremit'e ziyaret
Sonraki Haber İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?