ANA SAYFA > SPOR > Euroleague kombineleri salonu bekliyor…

Euroleague kombineleri salonu bekliyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Euroleague kombineleri salonu bekliyor…

Karşıyaka, sezonluk kombine biletleri satışa çıkarmak için Euroleague maçlarının hangi salonda oynanacağının belirlenmesini bekliyor…

Euroleague yetkilileri ay sonunda önce 5 bin kişilik Karşıyaka Arena’da (Karşıyaka Spor Salonu) denetleme yapacak.  Karşıyaka Spor Salonu’nun maçların oynanmasına elverişli olması durumunda salon alternatif salon ortadan kalkacak.  Aksi durumda yeşil kırmızılılar, Avrupa maçlarında 10 bin seyirci kapasiteli Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğüne ait olan Halkapınar Spor Salonu'nu kullanacak.
Kombine bilet fiyatları ve reklamı bedelleri, salonun netleşmesinden sonra belirlenecek. Gora'nın logolarının yer aldığı atkı KSK Store'da 24.75 TL'den satılıyor. Lisanslı ürün mağazası, basketboldaki Play-Off maratonunda da özel tişörtler hazırlamıştı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da intihar...
Sonraki Haber Karşıyakalı kadınlar üreterek güçleniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?