ANA SAYFA > SPOR > Erten: ''Statların tamamlanması için gerekli adımları atacağız''

Erten: ''Statların tamamlanması için gerekli adımları atacağız''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erten: ''Statların tamamlanması için gerekli adımları atacağız''

İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı'nın başkanlığına üstlenen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, yeni yönetimlerinin önceliğinin İzmir'in stat sorunu olduğunu söyledi.

Kapanma aşamasına gelen İzmir Gücü Spor Vakfı'nın başına geçen ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı adı altında yeni bir yapılanma başlatan Ali Erten, öncelikli hedeflerinin İzmir'de kulüpler arasında dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi.

İlk aşamada kulüpleri dinleyerek işe başlayacaklarını belirten Erten, "Sonra Ankara'da temaslarımız olacak. İlk olarak hedefimiz, kentin en büyük ihtiyacı olan statlar konusu olacak. Karşıyaka Spor Kulübü, Göztepe ve Alsancak statlarının bir an önce tamamlanması için gerekli adımları atacağız. Kulüplerin günlük ihtiyaçlarından çok, geleceklerini güvence altına alacak tesis yatırımlarını gerçekleştirme yolunda adımlar atacağız. Elimizde sihirli değnek tabii ki yok ama bir yerden de başlamamız gerek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’dan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı çocuklarına ücretsiz tenis okulu
Sonraki Haber Çocuk istismarına geçit yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?