ANA SAYFA > SPOR > Erten: Karşıyaka Stadı'nda çok yol kaybettik...

Erten: Karşıyaka Stadı'nda çok yol kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erten: Karşıyaka Stadı'nda çok yol kaybettik...

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Karşıyaka Stadı ile ilgili bilgi verdi.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İZVAK'ın 1. Kordon'daki yeni ofisinde düzenlenen basını bilgilendirme toplantısında önemli bir yol kat ettiklerini ifade etti.Erten Karşıyaka Stadı'yla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:
"Karşıyaka stadında inşaata başlanmış ve bir hayli yol alınmasına rağmen maalesef çok zaman kaybettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan davayla ilgili olarak Danıştay kararını bekliyoruz. Karar çıkar çıkmaz kararın durumuna göre, ya kaldığı yerden hemen devam edecek, ya da yeniden ihale edilecek. Ancak her durumda inşaat tamamlanacak."

Erten şöyle devam etti:
"Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları bitti, ancak Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı davayla ilgili son kararı Danıştay verecek. Dava onanırsa yeniden ihale yapılacak. Bu yüzden tekrar bir dava söz konusu olabilir. Danıştay reddeder ya da Büyükşehir davayı çekerse inşaat sürecek. Muhtemel teslim süresi, başlama tarihinden itibaren 12 ay."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu, İzmir Emniyet Müdürü Aşkın'ı ağırladı
Sonraki Haber Eski Belediye Başkanının eşi Karşıyaka’da öldürüldü!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?