ANA SAYFA > SPOR > Erten: İlk başlayan sona kaldı...

Erten: İlk başlayan sona kaldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erten: İlk başlayan sona kaldı...

İZVAK Başkanı ve Karşıyaka Spor Kulübü eski Başkanlarından Aliş Erten, yaptığı açıklamada Karşıyaka Stadı şiçin herkesin çok yorulduğunu söyledi.

Ali Erten, "Karşıyaka Stadı’nda ise başlayan inşaat maalesef yarım kaldı. Bunun Türkiye'de başka örneği yok. Uzun bir hukuk mücadelesi verildi. Hukuk süreçlerine İZVAK olarak kulübün yanında müdahil olduk. Gereken savunmalar yapıldı. Ne yazık ki iş çok uzadı. Herkes çok uğraştı ve yoruldu.İlk başlayan sona kaldı. Karşıyaka Spor Kulübü açısından büyük mağduriyet oluştu.
Gecikmenin sebeplerini artık herkes biliyor. Tekrarlamaya gerek yok. Bu süreçte ayrıca tamamlanmış olan temel ve subasman inşaatlarının İmar Barışı'ndan faydalandırıldı."
Erten şöyle devam etti.
"Otopark ihtiyacının karşılanması amacıyla Orman İşletmesi ve Milli Emlak’tan arsa tahsisi yapıldı, otopark alanı entegre edilmiş yeni stadyum projesinin çizimi sağlandı. Şu anda 2020 bütçesi içerisinden üçüncü kez ihale bekliyoruz. Ayrıca bu günlerde Karşıyaka Spor Kulübü Altyapı Tesisleri'nin geliştirilmesi amaçlı olarak arsa temini, tahsisi, projelendirilmesi çalışmalarına destek veriyoruz.."
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Görme engelli Barış’ın türkü aşkı…
Sonraki Haber Emekli Resim Öğretmeni Aydın vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?