ANA SAYFA > SPOR > Ersin Aka: Biz bu ligin en iyi takımıyız

Ersin Aka: Biz bu ligin en iyi takımıyız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ersin Aka: Biz bu ligin en iyi takımıyız

Karşıyaka'da teknik direktör Ersin Aka, takımına güvendiğini, grubun en iyi ekibi olduklarını söyledi.

Bay haftasını fırsata çevirerek Çeşme kampında bir arada çok iyi bir çalışma ortamı bulduklarını belirten Ersin Aka, "Takımımızı kadro mühendisliği anlamında kurduğumuzda ilk günde söylemiştim, şu anda da söylüyorum kadro kalitemiz, derinlik anlamında olsun, bireysel anlamda olsun ligin üzerinde ve bu biz bu ligin en iyi takımıyız. Karakter olarak gerçekten camiasını benimseyen, takım arkadaşlarını, kulübünü benimseyen bir takıma sahip olduğumuzu belirtmek isterim. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.

"Gerek yönetimimiz, gerek teknik heyetimiz, gerek çalışan personel olarak bundan son derece memnunuz" diyen Aka, "Tek problemimiz biraz daha ağır gittiğini düşündüğüm oyunsal anlamdaki sıkıntılarımız. Bunun da sebeplerini asla bir eleştiri olarak söylemiyorum, ilki çok yeni bir takım olmamız ikincisi de daha çok üst liglerden gelen oyuncularımın bu ligin oyununa ve karakterine çok uyum sağlayamamaları olarak görüyorum. Futbol bir süreç işi, yatırım işi, bunun belli kıstasları var, bunun fiziksel, mental, taktik ve teknik olarak bir gelişimi var. Oyuncunun bulunduğu ortama uyum sağlaması var. Bu konuda gerçekten zorlandığımızı belirtmek istiyorum. Ama her şeye rağmen geldiğimiz noktada bu ligde hedefine ulaşacak bir takım olduğumuzu, bunu başarabileceğimizden de en ufak bir şüphem olmadığını da belirtmek istiyorum" açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kural değişimin sonucu...
Sonraki Haber Elektronik Atıklar Tablete Dönüşsün kampanyası devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?