ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Erol Gönüldaş Karşıyaka Sanat Derneği’nde…

Erol Gönüldaş Karşıyaka Sanat Derneği’nde…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erol Gönüldaş Karşıyaka Sanat Derneği’nde…

Ünü Avrupa’ya ulaşan, Türkiye’nin sayılı kanun üstatlarından TRT Sanatçısı Erol Gönüldaş, Karşıyaka’nın parlayan yıldızı Karşıyaka Sanat Derneği’nin Türk Sanat Müziği Korosuna şef oldu.

Geçen yıl Bulgaristan’da Shumen 120. Korolar Festivali’na katılan, bu yıl da 2 yurt dışı festivalinden özel davet alan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun başına TRT'den özel izinle şef olarak gelen TRT Sanatçısı Erol Gönüldaş çalışmalarına başladı.
Geçtiğimiz hafta Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği Korosunun dillere destan olan konseriyle ses getiren Karşıyaka Sanat Derneği bu kez de, 24 Nisan’da yine Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde yapacağı Türk Sanat Müziği Korosu’nun konserine hazırlanıyor. Şef Erol Gönüldaş yönetiminde pazartesi günleri çalışan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun Halk Müziği Korosu gibi büyük ses getireceğini ifade eden derneğin genel koordinatörü Mustafa Orta, “Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosuna şef olarak yılın transferini yaptık ve TRT sanatçısı kanuni Erol Gönüldaş’ı aramıza aldık. Şefimizle çok daha güzel işlere imza atacağız ve Karşıyaka’da parmakla gösterilecek örnek bir Türk Sanat Müziği Korosu olacağız. İlk etapta 24 Nisan’da Deniz Baykal’da konserimiz var. Ardından da 10 Haziran’da Karşıyaka’ya büyük sürprizimiz olacak, sabırla bekleyiniz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Behçet Aysan Karşıyaka'da anılacak
Sonraki Haber Komşu'dan İzmir'e dostluk ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?