ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Erol Evgin İzmirlileri büyüledi

Erol Evgin İzmirlileri büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erol Evgin İzmirlileri büyüledi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü tarafından Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen Erol Evgin konseri İzmirlileri büyüledi. Sevilen sanatçı Erol Evgin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şarkı ve marşlardan oluşan eşsiz bir repertuvar ile hazırladığı “Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde” temalı konser büyük ilgi gördü.

Konser öncesi konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Akiş, İzmirlilere güzel bir gece yaşatmak istediklerini dile getirerek, Erol Evgin’in eşsiz yorumu ile Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeye kazandırdıklarını bir kez daha görme fırsatı bulacaklarını söyledi.

Mustafa Kemal sevgisi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Üyesi ve EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu da yaptığı konuşmada bugün her zamankinden daha çok Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemize kazandırdıklarını görmeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, Erol Evgin’in eşsiz yorumu ile Mustafa Kemal’i İzmirliler olarak daha  da çok seveceklerini kaydetti.

Geceye sponsor olan firmalara verilen teşekkür plaketlerinin ardından sahneye gelen Sanatçı Erol Evgin, konser boyunca bol bol alkış aldı.  Erol Evgin, adını Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın Üç Şehitler Destanı'ndan alan "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde!" konserinde; Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze uzanan dönemi şarkılar, türküler ve anekdotlar eşliğinde anlattı. Konser boyunca Osmanlı'nın son döneminden Kurtuluş Savaşı'na; Cumhuriyet’in ilanından günümüze kadar gelişen olaylar hazırlanan özel görsellerle barkovizyona yansıtılırken, İzmirliler Mustafa Kemal’in en çok sevdiği şarkılara da eşlik etti. Yaklaşık 90 dakikalık konseri boyunca sevilen şarkılarından, türkülere ve marşlara kadar zengin bir repertuvar sunan Erol Evgin, İzmirli sanatseverlerine muhteşem bir performans sergiledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fuar İzmir'de çifte sevinç
Sonraki Haber Nesnelerin İnterneti maratonunun en başarılı takımı “Yaşayan Laboratuvar”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?