ANA SAYFA > EKONOMİ > Erkek Ayakkabı Stilinde Yeni Bir Dünya Markası!

Erkek Ayakkabı Stilinde Yeni Bir Dünya Markası!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkek Ayakkabı Stilinde Yeni Bir Dünya Markası!

Ülkemizin en genç ve dinamik markalarından biri olan Wessi uluslararası moda arenasından sonra Türk erkeklerinin yeni giyim kuşam stiline imza atıyor.

Takım elbise, ceket, pantolon, aksesuar, gömlek gibi pek çok tekstil ürününde çok şık, özgün rahat modelleri ile dikkat çeken markanın 2016 erkek ayakkabı koleksiyonu ise hayran kitlesini arttıracak bir potansiyele sahip!

Her cins için geçerli olan ayakkabı ihtiyacında bu sefer kadınları diskalifiye ederek erkek ayakkabı ve giyim sektöründe yoğunlaşan Wessi, erkek giyiminde az sayıda bulunan markaların arasında yer alıyor. Wessi özellikle en gencinden en yaşlısına kadar her erkeğe hitap edebilecek ayakkabı modellerinde çok geniş ürün çeşitliliğine sahip kategori seçenekleri ile öne çıkıyor.

Wessi 2016 Ayakkabı Modelleri

Konforlu ve şık görünümün stili Casual erkek ayakkabı modellerinde bu yıl daha çok iki veya üç renkli, özellikle de bağcıkları farklı renkli olan ayakkabı modelleri göze çarpıyor. Süet, nubuk modellerde turuncu, kahve, kırmızı, deve tüyü, bej ve lacivert renkli yaz modelleri tasarım yönünden de çok başarılı. Klasik modellerde İtalyan kesim, bağcıksız rugan, süet ve hakiki deri modellerde inanılmaz şık ve kaliteli! 

Dünyada 2000 nokta gibi ciddi bir ayakkabı ağına sahip olan Wessi markasının stil belirleyici giyim kuşam trendlerini takip etmek erkek modasında gerçek stilleri yakalamak için http://www.wessi.com/erkek-ayakkabi sayfasına bir göz atmanız yeterli. Wessi web sitesine üye olarak, her jenerasyonun müptelası olacağı giyim ve ayakkabı modellerinde perakende satış noktalarından önce fırsat avantajları yakalayabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ''Ayın Konuğu'' Emre Kongar
Sonraki Haber Keten Pantolon Modelleri ve Kullanımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?