ANA SAYFA > SPOR > Erhan Erentürk: Küme düştük hainleri gördük

Erhan Erentürk: Küme düştük hainleri gördük

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erhan Erentürk: Küme düştük hainleri gördük

Geçen sezonun son haftalarında bulduğu forma şansını iyi kullanıp Karşıyaka kalesinin parlayan yıldızı olan Erhan Erentürk, “Küme düşmemiz üzücü ancak dibi görmemiz sayesinde aramızdaki çürük yumurtaları görmüş olduk” dedi

Şampiyonluk hayaliyle girdiği geçen sezon 2 yönetim, 5 teknik direktör değiştirip, 36 transfer yapmasına rağmen Karşıyaka İkinci Lig’e düşmekten kurtulamadı. Yeşil kırmızılı kulübün üzücü döneminde tek teselli ligin son haftalarında bulduğu forma şansını iyi kullanan gençler oldu. Özellikle kaleye yapılan Behram, Özkan, Agayev ve Ersin transferlerine rağmen yılmayıp eldivenleri kapan Erhan Erentürk taraftarın her maç sonrası alkışladığı tek isim oldu. 1995 doğumlu file bekçisi, ligin son 8 maçında kalesini başarıyla koruyup üst lig takımlarının dikkatini çekti. Gelen tekliflerle ilgilenmediğini belirten Erhan, “Gitmek için bir çabam yok. KSK’de olmaktan çok mutluyum. Geçen sezon taraftarımızı üzdük. Onlara bir borcumuz var. Gelecek sezon bunu ödemek için çalışacağız ” dedi. “Küme düşmek üzücü ancak dibi görmek sayesinde aramızdaki çürük yumurtaları görmüş olduk” diyen genç file bekçisi, “İçerideki hainler su yüzüne çıktı. Senelerce para almayıp oynamak için sıra bekleyen bizlerin yanında, 4 maç forma giyip 500 bin TL alacağını isteyen zihniyetteki insanlar ortaya çıktı. Kulübü, kendi menfaati için kullanan insanların ipliği pazara çıktı. Ben umutsuz bir tablo olduğunu düşünmüyorum. Gelecek sezon taraftar arkamızda olsun yeter” dedi.

KAMP DÖNEMİNİ KÖTÜ GEÇİRDİK
Yaz döneminde taraftarlarla sık sık karşılaştığını ve kendisine neden küme düştünüz sorusunu sorduğunu ifade ederek, “Yanlış transferler, kamp dönemini iyi geçiremememiz bizi uçuruma sürekledi. Erzurum’daki çalışmalarda rakiplerimiz hep hazırdı. Onlar kondisyon yüklemesi yaparken, biz topla çalışmalar yaptık. İlk kamp döneminde genç ağırlıklıydık. Hazırlık maçlarının bir çoğunu da kazanmıştık. Ama ligin başlamasına 1-2 gün kala bile transferler yapıldı. Her gelen oyuncu bizim yerimizi aldı ve takım olmayı başaramadık. Lige de olumsuz başlayınca kötü son kaçınılmaz oldu” ifadelerini kullandı.

HEP BU GÜNÜ BEKLEDİK
Her sene sayısız transfer yapılmasına rağmen arka plana atılanın altyapıdaki gençler olduğunu vurgulayan Erhan, “Hep bize şans gelmesini, bügünleri bekledik. Takımı kümede bırakmayı başaramadık ama yarınlara umutlu bakıyoruz. 18 tane çok iyi genç oyuncu grubu var. 4-5 tane eklenecek deneyimli oyuncuyla 2. Lig’de çok iş yaparız” diye konuştu.

TOLUNGÜÇ UYKUMUZA KADAR İLGİLENDİ
Geçen sezonun son haftalarında gençlere kucak açarak forma şansı veren Teknik Direktör Soner Tolungüç’ün işine çok profesyonel bakan bir futbol adamı olduğunu söyleyen 21 yaşındaki oyuncu, “Antrenmanlarda kesinlikle ciddiyetsizlik olmaz. Disiplin her zaman ön plandadır. Gelen onlarca teknik direktör gençlerin yüzüne bakmazken o bize yardım elini uzattı. Onla daha çok hırslandık. Beslenmemizden uykumuza kadar ilgilendi. Umarım gelecek sezon takımımızla devam eder” dedi.

DERBİ MAÇIYLA MARATONUM BAŞLADI
Kaleye ilk yarı 2, ikinci yarı 2 kaleci transfer edilmesine rağmen yılmadığını ifade eden Erhan, ” Sezon başında Agayev ve Ersin varken kadroya giremiyordum. Ama kendimi hazır tuttum. İlk kez Hüseyin Hamamcı teknik direktörlüğünde kupada şans buldum. Çalışmaktan vazgeçmedim. Yusuf Şimşek’in gelişiye yine arka planda kaldım. Ve bir Göztepe maçıyla yıllardır beklediğim şans geldi. İyi oynadım ve formayı o haftadan sonra bırakmadım” dedi.

GÖZTEPE’DE BAŞKA BİR ÜLKEDE GİBİYİM
Uzun yıllar Göztepe’de oturan biri olarak ligdeki ilk profesyonel maçına Göz Göz karşısında çıkmanın ilginç bir duygu olduğunu belirten genç file bekçisi, “7-8 yıldır ailemle Göztepe’de yaşıyorum. Sokağa çıktığımda Göztepeliler beni tanıyıp tepki gösterirler mi diye düşünüyordum. Burada başka bir ülkede gibiyim. Alt komşum, üst komşum Göztepeli ama hiç olumsuz tepki görmedim. aksine iyi karşılıyorlar. Son yıllarda filizlenen dostluk umarım her geçen gün gelişerek devam eder” diye konuştu.

KARAFIRTINALAR İLE KSK’YE GELDİM
Futbola orta saha olarak başlayan ve pek aktif bir oyuncu olmayan Erhan, mahalle maçlarında kaleye geçmesiyle doğru adımları atmaya başladığını söyledi. Genç oyuncu, ” Arkadaşlarımdan biri Altay’da kaleci lazım dedi. Seçmelerde beğenildim. 2 sene kaldıktan sonra fiziğim yetersiz diye gönderdiler. Ben de boyumu uzatmak için basketbol oynadım ve işe yaradı. 1-2 sene İzmir Büyükşehir Belediye’de oynadım. Sonra Bucaspor seçmelerinde kendimi gösterdim. 2-3 sene geçirdikten sonra 2013-14 sezonunda teknik direktörlük koltuğuna oturan Sait Karafırtınalar’la birlikte yeşil kırmızılı formayı giymeye başladım” ifadelerini kullandı.

BUCASPOR BİZİM İÇİN EN İYİ ÖRNEK
“Bucaspor bizim şu an yaşadığımız tabloyu geçen sezon yaşadı” diyen Erhan, “PTT 1. Lig’den düştükten sonra transfer yasaklısı olarak genç oyunculara sarıldılar. Orada oynayan futbolcuların hepsi altyapıdan arkadaşlarım. Onlardan tüyolar alıyorum. Kesinlikle bir kaç deneyimli oyuncunun kadroda olması gerektiğini ifade ediyorlar. Umuyorum biz de hem karakteri hem de futboluyla bize örnek olan Mustafa Aşan, İbrahim Kaş gibi oyuncuları tutarız. Geri düştüğümüzde bizi toparlayacak, motive edecek tecrübeliler bize çok şey katar. İnanıyorum ki biz bu ligde başarılı olabileceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 35 yıl sonra...
Sonraki Haber Olmayan statlarımız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?