ANA SAYFA > SPOR > Ergüllü, kolları erken sıvamaya hazırlanıyor

Ergüllü, kolları erken sıvamaya hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ergüllü, kolları erken sıvamaya hazırlanıyor

Karşıyaka Spor Kulübü'nün olağan mali genel kurulunda kongreden önceki gece olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Başkan Turgay Büyükkarcı, yeniden aday olmayacağını resmen açıklarken, tüzük değişikliğiyle başkanlık yolu açılan İlker Ergüllü, tek aday olarak girmesi beklenen seçim öncesi kolları erken sıvamaya hazırlanıyor.

Olağanüstü seçimli genel kurulu 12-13 Ağustos'ta düzenleyecek Karşıyaka 'da futbol, basketbol ve voleybolda yeni sezonun başlamasına kısa süre kala kongreye kadar geçecek yaklaşık 1 aylık süreçte zaman kaybetmek istemeyen Ergüllü ve ekibi, yönetimden yetki devri almaya çalışıyor. Kulübün sezon öncesi kritik ödemeleri, transferleri, idari işleri ve anlaşmalarının aksamaması için tarafların orta yolda buluşması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Yüzüncü yılında ''Lozan'' tiyatro sahnesinde
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Muharrem ayı dayanışması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?