ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar'ın Karşıyaka'ya desteği sürecek...

Erdal Acar'ın Karşıyaka'ya desteği sürecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar'ın Karşıyaka'ya desteği sürecek...

Karşıyaka'da yönetimin ödeme beklediği futbolun sponsoru Erdal Acar, basın danışmanı Emrah Öztürk kanalıyla yazılı bir açıklama yaptı.

 Karşıyaka'da yönetimin ödeme beklediği futbolun sponsoru Erdal Acar, basın danışmanı Emrah Öztürk kanalıyla yazılı bir açıklama yaptı. Acar'ın kulübe desteğinin süreceğini belirten Öztürk'ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Karşıyaka yönetiminin 2 gündür Erdal Acar'a ulaşamadığı iddia edildi. Acar, Ankara'da önceden planlanmış görüşmeler yapmaktadır. Telefonunun kapalı olmasında farklı neden aranması kendisini üzdü. Erdal Acar bugüne kadar kulübe 2.5 milyon TL'nin üzerinde nakit bağış yapmıştır. Pazartesi günü de verdiği diğer sözleri yerine getireceğinden camianın şüphesi olmasın."
Konunun farklı yerlere çekilmesinin kulübe yarar değil zarar vereceğini savunan Öztürk, "Erdal Acar, Karşıyaka'dan desteğini çekiyor gibi bir durum yok. Pazartesi öğlen gerekli parayı yatırarak transfer yasağını kaldırıp personel ödemelerini yapacak, ardından da akşam İzmir'e gelecek" ifadelerini kullandı.
Yönetim, konuyla ilgili yorum yapmamayı tercih ediyor. Salı günü İstanbul'a giderek 2 gün ödemelerle ilgili Acar'ı bekleyen Genel Sekreter Mehmet Yaya, İzmir'e döndü.
Yeni sezonu 1 Temmuz'da açacak yeşil kırmızılı kulüp, transfer konusunda da frene basıp gelişmelere odaklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Moğollar'dan müzik ziyafeti
Sonraki Haber Serter: Kongrelerden çok daha güçlü çıkacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?