ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar: Süper Lig sözünü yerine getireceğim

Erdal Acar: Süper Lig sözünü yerine getireceğim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar: Süper Lig sözünü yerine getireceğim

Karşıyaka, futbol takımının mali destekçisi Erdal Acar "Süper Lig sözünü yerine getireceğim" dedi.

Yeşil-kırmızılıları Süper Lig'e taşımak istediğini söyleyen ve bugün için yönetime 6 milyon TL ödeme sözü veren Acar adına yönetime giren Devrim Acar, kurmaylara ilk etapta yeni transferlerin peşinatını ödemeyi, kalan miktarı hafta içinde vermeyi taahhüt etti. Acar'dan futbol takımına alınacak yıldızların maliyetini üstlenmesini isteyen yönetim, önceliğin transfer yasağının kaldırılmasına verilmesi talebinde bulundu. Gün boyunca görüşen iki taraf, önce yasağın kaldırılması konusunda mutabık kaldı.

Erdal Acar, bir açıklama yayınlayıp futbol takımının tüm maliyetini ve kontrolünü kendisinin üstleneceğini söyledi. Acar'ın açıklamasında, "Karşıyaka'ya verdiğim sözleri tuttum ve tutmaya da devam edeceğim. Süper Lig sözünü yerine getireceğim. Futbol takımının A'den Z'ye alacağı da vereceği de artık benim kontrolümde. FIFA'ya eski yabancı futbolcular nedeniyle olan borçlar başta olmak üzere tüm transfer yasağı borcu dosyalarını birkaç gün içinde temizleyeceğim. Kadroya katacağımız futbolcular da hazır, imza atmayı bekliyorlar" ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Euroleague'de
Sonraki Haber Tay Park ailesi büyüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?