ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar, basketbol ve voleybola da katkı sağlayacak

Erdal Acar, basketbol ve voleybola da katkı sağlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar, basketbol ve voleybola da katkı sağlayacak

Erdal Acar, KSK yönetimine, basketbol ve voleybola da bir miktar katkı sağlayabileceğini söyledi

Ali Erten başkanlığındaki yeni yönetimle kongreden bu yana sürekli temas halinde olan Erdal Acar, bağış olarak ödeme sözü verdiği 38 milyon TL'lik borçla ilgili envanter çıkarılmasını istedi. Acar'ın bu haftadan itibaren borçları temizlemekle ilgileneceği belirtildi. Erdal Acar, yönetime basketbol ve voleybola da bir miktar katkı sağlayabileceğini söyledi. Perşembe gününden bu yana İzmir'de bulunan ve çeşitli çevrelerle görüşmeler yapan Acar'ın kente gelmeden futbol takım otobüsünden forma markasına kadar her konuyu kafasında planladığı ortaya çıktı.

Karşıyaka'da yeni yönetimi ziyaret eden ilk isim Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar oldu. Hotar, İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve Ak Partilileri, Başkan Ali Erten, Erdal Acar ile yöneticiler kulüpte ağırladı. Ali Erten, Karşıyaka forması da hediye ettiği Hotar'a kulüp ve stat projesiyle ilgili bilgi verip, "İki yıl süre ile kulüpte görev yapacağız. Bu dönem içinde kulübümüzün ihtiyaçları olacak. Zaman zaman sizleri rahatsız edeceğiz" dedi. Erten'e başarı dileyen Hotar ise, tüm engellemelere rağmen yeni statla ilgili adımın atıldığını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da eski koca dehşeti...
Sonraki Haber Tanrıkulu: Çiftçiyi kartelcilere mahkûm etmeyeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?