ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar: Altuğ'a destek vereceğiz

Erdal Acar: Altuğ'a destek vereceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar: Altuğ'a destek vereceğiz

Bir dönem Karşıyaka'da basketbol şube başkanlığı görevini yürüten ve son kongrede Ali Erten'le girdiği başkanlık yarışını kaybeden Mutlu Altuğ'a destek vereceklerini açıklayan iş adamı Erdal Acar, güçlü bir yönetim kuracaklarını söyledi.

Kendisinin ve eski yönetici Nazım Torbaoğlu'nun da yeni yönetimde yer alacağını iddia eden Acar, "Artık zor günleri geride bırakacağız. Karşıyaka'nın tanınan aileleri de listemizde olacak. Tek aday altında Karşıyaka'yı layık olduğu yerlere getireceğiz" açıklamasını yaptı.Ali Erten'in kongre kararı almasının kulübün yararına olduğunu tekrarlayan Erdal Acar, "Karşıyaka'yı asla yarı yolda bırakmayacağız. Sevdamızın peşinden koşacağız. Yılmadık, emin adımlarla baş koyduğumuz yola devam edeceğiz. Tüm Karşıyaka'yı kucaklayan bir yönetim olacak" diye konuştu.

Ara transferde kadroya en az 8 takviye yapacakları belirten Erdal Acar, "Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor maçını izlemeye gideceğiz. Takımımıza moral olsun diye yanlarında olacağız. Devre arasına kadar kadromuzun iyi sonuçlarla çıkış yakalayacağına inanıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK basketbol şubesi: Açıklamaları şaşkınlıkla izliyoruz
Sonraki Haber Torbaoğlu: Mutlu Altuğ'u desteklemiyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?