ANA SAYFA > SPOR > Erdal Acar 6 milyon TL'nin 625 bin TL'sini bağışladı...

Erdal Acar 6 milyon TL'nin 625 bin TL'sini bağışladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erdal Acar 6 milyon TL'nin 625 bin TL'sini bağışladı...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün futboldaki mali destekçisi Erdal Acar, söz verdiği 6 milyon TL ödemenin 625 bin TL'lik kısmını kulübe bağışladı.

İlk etapta gelen paralarla eski yabancı futbolcular Ronieli, Makukula, Dalmat, Ars, Bicik, Banahene gibi isimlerin FIFA'daki alacak dosyalarına ödeme yapılacak. Karşıyaka, öncelikle eski futbolcu ve teknik heyetlerine olan borcu temizleyip transfer yasağını kaldırmayı planlıyor.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR...

Yeşil kırmızılı ekip, ilk çalışmayı saat 19.00'da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapacak. Geçen sezonki tüm as oyuncularını kaybeden Karşıyaka'da yönetim, altyapıdan çıkıp sözleşmesi bulunan tüm gençleri antrenmana çağırdı. Yeni transferler Mehmet Eren, Çağlar Birinci ve Taha Balcı ise peşinatları ödendikten sonra antrenmana çıkacak.

ADİDAS'TAN VAZGEÇTİ...

Karşıyaka, 5 Temmuz'da Erzurum'da kampa girmeyi planlıyor. Forma tedarikçisi olarak Adidas'la maliyetli olacağı gerekçesiyle anlaşmaktan vaçgeçen yönetim, geçen sezonlardaki forma ve antrenman malzemesi sponsoru Umbro'yla yeniden anlaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da eğitimin bir yılı...
Sonraki Haber Can Altıntığ Pınar Karşıyaka'ya geri dönüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?