ANA SAYFA > SPOR > Erboy: Oryantiring de 3 kulübümüz de iddialı

Erboy: Oryantiring de 3 kulübümüz de iddialı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erboy: Oryantiring de 3 kulübümüz de iddialı

Bostanlıspor, Karşıyaka'da hafta sonu yapılacak olan Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışına ilk kez pilot takımları İzmir AES ve Karşıyaka Starları ile birlikte katılacak.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Karşıyaka'yı 3 kulüp ile en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederek, "yetişmeyen lisanslarımız nedeniyle katılım sayımızı arttıramadık. Oryantiring branşının yeni tescilini yaptırdığımız Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir AES (Alternatif Enerjik Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü) için son anda lisanslarda çıkan aksilikler nedeniyle katılım sürecini yakalayamadık. Bostanlıspor 10 sporcusunu yarışmaya hazırladı. Milli sporcumuz, Türkiye Şampiyonu Büşra ALtun hamileliği nedeniyle katılamayacak ve bir süre yarışmalardan uzak kalacak ancak sporcularıyla yine yakından ilgilenecek. Oryantiring de bir marka olan, şampiyonları kadrosunda barındıran Altunspor ile ortak hareket ediyoruz ve dört kulüp olarak iddialıyız" dedi.    

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İGC ve Bornova Belediyesi ortak hareket edecek
Sonraki Haber KSK Voleybol Turgutlu'da öğrencilerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?