ANA SAYFA > SPOR > Engin Gençoğlu yuvaya döndü

Engin Gençoğlu yuvaya döndü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engin Gençoğlu yuvaya döndü

Pınar Karşıyaka'da yıllarca altyapı ve A takım düzeyinde antrenör olarak hizmet eden Engin Gençoğlu ile yeniden anlaştı.

Ufuk Sarıca'nın Pınar Karşıyaka'da göreve başladığı ilk yılda yardımcılığını üstlenen Gençoğlu daha sonra Bostanlıspor'da 2 sezon başantrenörlük görevı yapmıştı. 
 
1997 yılında Pınar Karşıyaka altyapısında antrenör olarak göreve başlayıp daha sonra profesyonel takımda 2005 yılına kadar çalışan Gençoğlu, sırasıyla Halil Üner, Murat Didin, Ergin Ataman, Mete Bababoğlu, Ahmet Kandemir ve en son olarak 2 yıl önce Ufuk Sarıca'nın yardımcılığını yaptı. Pınar Karşıyaka'nın dışında, Tirespor 2. Lig takımında başantrenörlük, Beşiktaş'ta Murat Didin ve Ergin Ataman'ın yardımcılığı (2005-2008), Almanya'da (2008-2010) Frankfurt Skyliners, (2010-2012) Dusseldorf Giants takımlarında Murat Didin'in yardımcı antrenörlüğünü üstlenmişti. Bu sezon Eurolaguede oynacak olan Pınar Karşıyaka teknik kadrosuna da Engin Gençoğlu'nu eklemış oldu.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf , Hürriyet ile görüşüyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Anadolu’ya dostluk eli uzandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?