ANA SAYFA > MEDYA > Engelsiz hayatım, engellilerin hizmetinde...

Engelsiz hayatım, engellilerin hizmetinde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engelsiz hayatım, engellilerin hizmetinde...

Karşıyaka Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan engelli genç, tüm engellilere rehber olması için web sitesi kurdu.

http://www.engelsizhayatim.com sitesinin amacı, dünyadaki engelli insanlarımızın yaşadıkları zorlukları gözler önüne sermek, onlara faydalı bilgiler sunmak, Engelli vatandaşlarımız için gelişen teknolojileri takip etmek, hayattan daha fazla zevk alabilmeleri için dünya engelli (Paralimpik) sporları hakkında bilgi vermek, yaşadıkları ülkenin engellilere sunduğu avantajları tanıtmak, Engellilik türlerindeki hastalıklar ile ilgili bilgiler sunmak, Kamu Engelli Personel ilanlarını ziyaretçilerine duyurmaktır.
Web sitesinin lkurucusu ve genel yönetmeni Enes Harun bu konuda şu açıklamayı yaptı:
"1985 İzmir doğumluyum. Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü mezunuyum.
2014 Yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığında EKPSS ile Memur olarak göreve atandım. Şuanda Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışmaktayım.
Doğuştan aort damar darlığı hastasıydım ve 2007 yılında aort koarktasyonu ameliyatı oldum ve suni aort damarı takıldı. Bu nedenle 2011 yılında Sağlık Raporu alarak 2012 yılında EKPSS sınavlarına katıldım.
Engelli ve Yaşlı vatandaşlarımıza fayda sağlamak, bilgilendirmek amacıyla "www.engelsizhayatim.com" web sitesini hayata geçirmek istedim. Ve yazarlarımızın da katkılarıyla tüm imkanlar konusunda bilgilendirmek için çabalayacağım."
www.karsiyakahaber.com
 
PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ulaştırmacılar Yamanlar Gençlik Merkezi'nde toplandı...
Sonraki Haber Karşıyaka’da Çocuk Belediyesi kurulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Mustafa Erken Mustafa Erken 16.04.2019

???????????? Tebrikler

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?