ANA SAYFA > İZMİR > Engelli Dostu Belediye: Menderes Belediyesi

Engelli Dostu Belediye: Menderes Belediyesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engelli Dostu Belediye: Menderes Belediyesi

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “İlçemizde yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızın belediye olarak yanlarındayız ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Kayalar, ilçede yaşayan engelli vatandaşların zorluk yaşamaması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şunları kaydetti: “Engelli vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 18 vatandaşımıza tekerlekli sandalye desteğinde bulunurken, 76 vatandaşımızın da araç bakımını yaptık.”

“Menderesimizin genelinde engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız sürecek”
Göreve geldiklerinden bu yana engelli vatandaşlar için farklı çalışmalar yaptıklarını aktaran Başkan Kayalar, şöyle devam etti: “İlçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Parkımıza akülü tekerlekli sandalyeler için şarj istasyonu kurduk. Böylece vatandaşlarımız araçlarının şarjı bittiğinde bu noktaya gidip rahatlıkla şarj dolumu yapabilecekler.”

Başkan Kayalar, engelli çocukları da unutmadıklarının altını çizerek, sözlerini şöyle noktaladı: “Engelli çocuklarımızın parklarda daha keyifli vakit geçirebilmeleri için Özdere Gençlik Parkı’mızdaki oyun grubumuzu yeniledik. Menderesimizin genelinde engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız sürecek.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Değişime öncülük etmemiz gerekiyor
Sonraki Haber Menderes’deki sulama göletlerine büyük yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?