ANA SAYFA > İZMİR > Ender Yorgancılar:''Yaşasın Cumhuriyet''

Ender Yorgancılar:''Yaşasın Cumhuriyet''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ender Yorgancılar:''Yaşasın Cumhuriyet''

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Mesajında Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 22 Nisan 1921’de söylediği  ‘Hürriyet ve istiklal benim karakterimdir’ sözünü anımsatan Başkan Yorgancılar, Milletimizin, yapılan türlü oyunlar ve hain saldırılara rağmen bir arada durabilme iradesinde tartışmasız en önemli değerimiz Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatma kararlılığını vurguladı. 

Yorgancılar şunları söyledi,  “Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde her türlü zorluk ve imkansızlık içinde büyük mücadele ve fedakarlıklar, aziz şehitlerimizin kanları ile kavuştuğumuz Cumhuriyetimiz bugün 92. yaşında. Kutlu olsun. Bağımsızlığa ve hürriyete inanan, ülkesine aşık milyonlar olarak bizim en güzel yol haritamız Cumhuriyetimizi, yeni nesillere, Atamızın muasır medeniyetlere ulaşma hedefine bir adım daha yaklaştırarak teslim etmektir.  Yaşasın Cumhuriyet.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otizmli bireylere anlamlı katkı
Sonraki Haber Benim bir, komşumun iki gözü…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?