ANA SAYFA > GÜNDEM > Ender Yorgancılar Ankara'daki saldırıyı kınadı

Ender Yorgancılar Ankara'daki saldırıyı kınadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ender Yorgancılar Ankara'daki saldırıyı kınadı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ankara’da meydana gelen terör saldırısının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ankara’da meydana gelen terör saldırısının ardından yayınladığı mesajda terör eylemlerinin evlerimize ateş düşürdüğünü ve yürekleri yaktığını belirterek; “Hain pusularla şehit edilen askerlerimiz, polislerimiz ve masum vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı bu durum dayanılmaz bir hal aldı. Ankara’da gerçekleştirilen son saldırıda da elbette ki amacına ulaşamayacaktır. Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fantastik Edebiyat günleri başlıyor
Sonraki Haber Baro Başkanı Özcan'dan Kemalpaşa çıkarması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?