ANA SAYFA > EĞİTİM > En yaratıcı gençler Gelişim'de

En yaratıcı gençler Gelişim'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En yaratıcı gençler Gelişim'de

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu Destination Imagınation’un bu yıl Kuşadası Efes Convention Center’da gerçekleşen ulusal turnuvada 6 kategoride 13 takımla katılan İzmir Gelişim Koleji 3 Türkiye birinciliği ve 2 Türkiye ikinciliği derecesiyle gururlandırdılar.

Turnuvada bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik uygulamalarının yanı sıra doğaçlamaya, tiyatro becerileri, yazı, proje yönetimi, iletişim, yenilikçilik, takım çalışması ve topluma hizmet alanlarında çalışmalar yapılmasını sağlayan yedi ucu açık görevden birini seçerek çözümlerini sunan Gelişimli takımlar EL (İlkokul) seviyesinde, The Other Side Takımı ile Türkiye 1.si, DI-MAXIMUM Takımı ile Türkiye 2.si,  ML (Ortaokul) seviyesinde Onıcsıdea Takımı ile Türkiye 1.si,  SL(Lise) seviyesinde Dırama Takımı ile Türkiye 1.si,  DIY (Do It Yourself) Takımı ile Türkiye 2.si olarak Amerika, Tennesse /Knoxville’deki Global Finals’a katılma hakkı kazandı.

Dünyada otuzdan fazla ülkeden yüz bin, Türkiye’de yaklaşık iki bin genç, en büyük yaratıcı düşünme ve problem çözme festivali olarak kabul edilen Destination Imagination (Yaratıcı Problem Çözme) etkinliğine katılarak çözümlerini sergiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ‘Siber İzmir’e Kültür ve Turizm Bakanlığından destek
Sonraki Haber İzmir, Ankara'nın acısını paylaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?