ANA SAYFA > GÜNDEM > En güzel bayramlaşma

En güzel bayramlaşma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En güzel bayramlaşma

Karşıyaka Kaymakamlığına vekâlet eden İzmir Vali yardımcısı Fatih Damatlar, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’in her bayramda geleneksel hale getirdiği bayramın ilk gününde Huzurevi, Karşıyaka Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası ile şehit ailelerini ziyareti sürdürdü.

Karşıyaka Kaymakamlığına vekâleteden İzmir Vali yardımcısı Fatih Damatlar, Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman,  Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rahmi Nalbantoğlu, Karşıyaka Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne ile birlikte Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzur Evi’ni ziyaret ederek huzur evi sakinleri ile bayramlaştı, onlarla bir süre sohbet etti.
Karşıyaka Kaymakam vekili ve İzmir Vali yardımcısı Fatih Damatlarve beraberindekiler tek tek ellerini öptükleri huzurevi sakinleri ile birlikte bayram tatlısı yedi, bol bol sohbet etti. Vali yardımcısı Fatih Damatlar huzurevi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmanın ardından Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karamanile birlikte Karşıyaka Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası’na gitti.

İzmir Vali yardımcısı Fatih Damatlar ve beraberindeki Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne’yi Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaretinde Sevgi Evleri yöneticileri ve yuvanın çalışanları karşılarken, Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasındaki çocuklar ise Karşıyaka Kaymakam vekili Fatih Damatlar ve beraberindekilere çikolata ve kolonya ikram etti. Damatlar ve beraberindekiler sevgi evlerinde kalan çocukların kaldıkları daireleri gezdi. Çocuklar ile bayramlaşıp sohbet ettiler.
Şehit aileleri ziyaretine Karşıyaka Kaymakam vekili ve İzmir Vali yardımcısı Fatih Damatlar, Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman,  Karşıyaka Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne ve sosyal yardımlaşma vakfı çalışanları katıldı.
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İkinci bahar Karşıyaka’da güzel!
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da bayram mesaisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?