ANA SAYFA > İZMİR > En az babalar hatırlanıyor

En az babalar hatırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En az babalar hatırlanıyor

Yapılan araştırmalar hediyelik eşya sektöründe sevgililere alınan hediyelerin açık ara önde olduğunu gösterirken, annelerin ikinci, babaların ise son sırada olduğunu ortaya çıkardı.

Her yıl kutladığımız özel günler içinde en çok hediyeyi Sevgililer Günü’nde aldığımız belirlendi. Sevgililerden sonra ikinci sırada en çok hediyeyi annelerimize alırken, babalarımızın ise bu sıralamada en sonda yer aldığı tespit edildi.

Haber sıralamasında da babalar geride…

Medya Takip Ajansı Interpress’in üç bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan incelemesine göre, her yıl 14 Şubat’ta kutlanan “Sevgililer Günü” hakkında bir yılda 15 bin 464 haber çıkarken, Mayıs ayında kutlanan “Anneler Günü” ile ilgili yazılı basına yıl boyunca 15 bin 141 haber yansıdığı belirlendi. Haziran ayında kutlanan “Babalar Günü” ile alakalı ise yazılı basında çıkan haber sayısının 6 bin 56 da kaldığı tespit edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekmeğimiz ucuz, sütümüz pahalı
Sonraki Haber Mülteciler, mezarları başında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?