ANA SAYFA > SPOR > Emre Gemici: Gollerle geri döneceğim

Emre Gemici: Gollerle geri döneceğim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emre Gemici: Gollerle geri döneceğim

Karşıyaka’ya gol kralı unvanıyla gelen ancak yeşil-kırmızı forma ile beklentilerin uzağında kalan Emre Gemici 2. yarı için iddialı konuştu.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Karşıyaka'da takımın hücum oyuncusu Emre Gemici, 2. devre başlangıcından önce Yeni Asır'a iddialı açıklamalarda bulundu. Son iki sezonda Yeşilyurt Belediye ve İskenderunspor'da toplam 44 gol atarak gol kralı olan ancak KSK'de ilk yarı sadece 3 kez fileleri sarsan Emre, ikinci yarı atacağı gollerle yeniden krallığı almak istediğine vurgu yaptı. Emre Gemici, "Buraya gol kralı olarak geldim. Tabii ki taraftarımızın ve arkadaşlarımın benden beklentisi gol atmam ancak ilk yarı istediğim gibi gitmedi. Nevşehir maçıyla gollerime başlayacağım ve zirve yarışında takımımı üst sıralara taşımak için katkı sunacağım" ifadelerini kullandı.

Hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt veren Gemici, yeşil-kırmızılı camianın başarısı için mücadele edeceğini söyleyerek "Karşıyaka'da çok mutluyum. Bütün enerjimi Kaf-Kaf için harcayıp atacağım gollerle hem üst üste 3. kez gol kralı olmak hem de taraftarları mutlu etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, meyve bahçeleriyle donatılacak
Sonraki Haber Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi için geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?