ANA SAYFA > SPOR > Emre Dağdelen: Ciddi bir avantaj yakaladık

Emre Dağdelen: Ciddi bir avantaj yakaladık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emre Dağdelen: Ciddi bir avantaj yakaladık

Türkiye Basketbol 3.Ligi 20.haftasında deplasmanda lider FMV Işık'ı mağlup ederek ikinci sıraya yükselen Bostanlıspor'da başantrenör Emre Dağdelen açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda yükselen bir grafik sergileyerek ilk hedefimiz olan grubumuzda ilk ikinin içinde yer almak için ciddi bir avantaj yakaladıklarını belirten Dağdelen sözlerine şöyle devam etti:

" Bu hedef doğrultusunda ve ciddiyetinde takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sıralamalar ve dolayısı ile olası play off eşleşmeleri son haftaya kadar netleşmeyecek. Bu sebeple bitirebileceğimiz en iyi yerde normal sezonu bitirip, gerçek sezon olan play off için hazır hale gelmeye çalışacağız.

Bostanlıspor olarak sıralamaya bakmaksızın bütün rakiplerimize büyük saygı duyuyor ve maçlarımıza gerek mental gerekse fiziksel olarak hazırlanıyoruz. Birbirine kenetlenmiş yapımız bu yolda bize büyük destek sağlıyor. Bunu sakatlıklar yaşadığımız dönemlerde oyuncularımız defalarda bizlere gösterdi. Son dönemece yaklaşırken rotasyonumuzu çoğaltarak bunu kalıcı bir hale getirmek istiyoruz.

Hafta sonu bizim için çok ciddi bir maça daha çıkacağız. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza yarın başlayacağız. Evimizde play off öncesi oynayacağımız son karşılaşmada İzmirli basketbol severleride bizlere destek olması için salona bekliyoruz. "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi'nden Carmina Burana
Sonraki Haber Ayhan Akman bireysel hatalardan yakındı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?