ANA SAYFA > EĞİTİM > Emlakbank İlkokulu’na FotoArt atölyesi…

Emlakbank İlkokulu’na FotoArt atölyesi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emlakbank İlkokulu’na FotoArt atölyesi…

Karşıyaka Emlak Bankası İlkokulu’nda FotoArt Atölyesi resmi tören ile açıldı. Karşıyaka Emlak Bankası İlkokulu’nda iki yıldır faaliyet gösteren FotoArt Atölyesinde çocukların yanı sıra yetişkinlerde fotoğraf çekme tekniklerini öğrenecek.

Türkiye de İlkokullarda bir ilk olan stüdyoda bugüne kadar Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 72 yetişkine ve 20’ nin üzerinde öğrenciye temel fotoğraf eğitimi verildi. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezinin desteklediği Fotoğrafçılık eğitimlerine öğrencilerin yanı sıa veliler ve mahalle sakinleri de ilgi gösteriyor. İki yıllık bir süreç içinde eğitim alan yetişkin ve minik fotoğrafçılar açtıkları dört fotoğraf sergisinde, çektikleri fotoğrafları sergilediler. İki önemli projeye de imza attılar. FotoArt Fotoğraf Atölyesi’nde eğitimler okul öğretmeni ve aynı zamanda fotoğrafçılık mezunu öğretmen Hülya Akkaya tarafından veriiyor.
Stüdyonun resmi açılış törenine, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, Okul Müdürü Fatma İslamoğlu,Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Karşıyaka ADSM Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık, İzmir Down Sendromu Başkanı, Başkan yardımcısı, Atakent Mahallesi Muhtarı, okul müdürleri, sınıf temsilcileri, okul aile birliği ve öğretmenler katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Raylara stand kuruldu, tramvay durdu!..
Sonraki Haber Karşıyaka Emniyet Müdürü'ne hoş geldin ziyaretleri devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?