ANA SAYFA > GÜNDEM > Emekli Astsubaylar özlük haklarının düzeltilmesini istedi

Emekli Astsubaylar özlük haklarının düzeltilmesini istedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emekli Astsubaylar özlük haklarının düzeltilmesini istedi

Emekli Astsubaylar Derneği İzmir Şubesi, Dünya Astsubaylar Günü ve kuruluşlarının 33. Yıldönümü nedeniyle Karşıyaka Hükümet Binası bahçesinde tören düzenledi. Atatürk Anıtı’na çelek koyup, şehitler için saygı duruşu yapan astsubaylar, özlük haklarının düzenlemesini talep etti.

İzmir Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Hüseyin Akbaş yaptığı konuşmada astsubayların ülkenin birlik ve beraberliği için canları pahasına mücadele verdiğini belirterek “  Astsubaylar başta terör örgütleriyle mücadele olmak üzere ülke savunmasında hep ön sıralardadır. Bu mücadelede şehitler verdik, gazi olduk. Atatürk Cumhuriyeti’nin korunması için aynı inançla  taviz vermeden  mücadelemizi sürdüreceğiz. Ancak astsubaylar günümüzde özlük haklarındaki adaletsizlik nedeniyle sıkıntılar yaşamaktadır. Mesleğe başlarken  9/1. Kademe yerine diğer memurlar gibi 9/2. Kademeden başlamaları mutlaka sağlanmalıdır.  Bir kısım temsil, görev, makam, komutanlık, kadrosuzluk gibi tazminatlar alırken aynı şartlarda mücadele eden astsubaylar mağdur edilmektedir. Bu adaletsizliğin düzeltilmesini, görev tazminatının verilmesini talep etmekteyiz” dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertab Erener, İzmirlileri coşturdu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası sezonu açtı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?