ANA SAYFA > EĞİTİM > Elektrik ve Elektronik Mühendisleri İzmir Üniversitesi’nde bir araya gelecek

Elektrik ve Elektronik Mühendisleri İzmir Üniversitesi’nde bir araya gelecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Elektrik ve Elektronik Mühendisleri İzmir Üniversitesi’nde bir araya gelecek

Dünyanın teknik anlamdaki en saygın ve en büyük mühendislik topluluğu olan IEEE’nin (Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) Türkiye şubesinde her sene gerçekleştirilen IEEE Türkiye Öğrenci ve Genç Profesyoneller Kongresi’nin 13’cüsü bu yıl İzmir Üniversitesi ev sahipliğinde, Ağustos ayında gerçekleşecek.

2014 yılında Koç Üniversitesi’nde düzenlenen kongreye bu yıl yaklaşık 50 okuldan 200 genç mühendis adayının katılması bekleniyor. Güncel ve çağın ötesindeki teknolojiler hakkında bilgi edinme ve geleceğin mühendisleri arasında iletişim ağı oluşturma gibi fırsatlara zemin hazırlayan kongreye akademisyenlerin yanı sıra sektöründe öncü teknoloji, bilişim firmalarının da katılım ve ilgisi yoğun oluyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çıray: Zorbalık ve işsizlik gençleri vurdu
Sonraki Haber KSK'yi Rıza Tuyuran çalıştıracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?