ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > El Değmemiş Aşk'ın İzmir Galası MaviBahçe'de

El Değmemiş Aşk'ın İzmir Galası MaviBahçe'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
El Değmemiş Aşk'ın İzmir Galası MaviBahçe'de

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği El Değmemiş Aşk Filmi'nin İzmir Galası 8 Eylül'de BKM Ege Bölge temsilciliği Devajans organizasyonu ile MaviBahçe'de gerçekleştirilecek.

Yönetmenliğini Umut Kırca'nın üstlendiği,  başrollerini Emre Karayel, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Ceren Moray ve Ümit Erdim'in oynadığı El Değmemiş Aşk Filmi, 9 Eylül'de vizyona girecek. Kahkaha dolu bir aşk filmi olan yapım, 500.000 kişi tarafından izlenen fragmanıyla şimdiden önemli bir hayran kitlesine ulaştı. Filmin İzmir galası 8 Eylül'de İzmir'in yeni yaşam alanı MaviBahçe'de gerçekleştirilecek. Film, iki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyor. 
 
FARKLI ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ
Sanat organizasyonlarını ve sanatçıları İzmirliler ile buluşturmaya devam edeceklerini belirten MaviBahçe yetkilileri, "İzmir'deki sivil toplum örgütleri, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren topluluklar ile sanat camiasının etkinliklerine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kısa zamanda kentimizin yeni yaşam alanı olan MaviBahçe olarak  El Değmemiş Aşk Filmi'nin Galasını gerçekleştirmekten de büyük memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu. Yetkililer, eylül sonunda da yine bir BKM  yapımı olan 'Bir Baba Hindu' isimli filmin de galasını yapacaklarını sözlerine ekledi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu'ndan çağrı: ''Kültürpark İzmir'' projesini inceleyin...
Sonraki Haber Ak Partili Doğan: İhale 1 yıl uzadı, maliyeti ikiye katlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?