ANA SAYFA > GÜNDEM > Eğitim İş'in işyeri temsilcileri kahvaltıda buluştular

Eğitim İş'in işyeri temsilcileri kahvaltıda buluştular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eğitim İş'in işyeri temsilcileri kahvaltıda buluştular

Eğitim İş’in (Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası) İzmir 3 nolu şubeye bağlı Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli işyeri temsilcileri dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

İZBAN tünel üstündeki Alaçatı Sakızlı Kafe’deki kahvaltıda bir araya gelen yüze yakın işyeri temsilcileri yeni katılanlar ile tanışma fırsatı bulurken, sendikaya üye sayısını artırma için yapılacak çalışmalar, sendikanın kuruluş yıldönümü olan 17 Ekim’de verilecek yemekte yapılacak sosyal etkinlikler, gündemdeki olayları tartıştılar.

“Yüzbinlere ulaştığımızda bu ülkenin okullarında dini semboller kullanılamayacak”

Toplantıda konuşan Eğitim İş İzmir 3 nolu Şube Başkanı Hüseyin Çalışkan, bir elinde vatan bir elinde emek diyen bu örgütün kurulduğunu, Eğitim İş’in geleceğin örgütü olduğunu belirterek şunları söyledi. “Kendi alanımızda devrimin, çağdaşlığın, evrenselliğin, Atatürk devriminin sesini Türkiye’nin en büyük örgütü yapacağız. Biz yüzbinlere ulaştığımızda bu ülkenin okullarında dini semboller kullanılamayacak. Bu ülkenin okulları yeniden laik eğitime dönecek. Bu ülkenin okullarında rehber bilim olacak. Bu ülkenin birleşebileceği tek düşünce sistemi Atatürk devrimi ve onun düşünce sistemidir. Çünkü orada çağdaşlık var, orada laiklik var. Devrimcilik var, çünkü orada bilimi esas alan eğitim var. Biz ne diyoruz zaten laik, bilimsel, demokratik, halkçı eğitim. Atatürkçü düşüncede bunların hepsi var.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mete Babaoğlu kaza yaptı, 2 ölü...
Sonraki Haber Şehir Kulübü Nikah Sarayı'na taşındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?