ANA SAYFA > İZMİR > EGİAD'tan kınama mesajı

EGİAD'tan kınama mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGİAD'tan kınama mesajı

İzmir'de gerçekleşen terör saldırısına ilişkin EGİAD Başkanı Aydın Buğra İlter bir kınama mesajı yayınladı

Ege Genç İşadamları Derneği’nden yapılan açıklamada “ terörle mücadele ve istihbaratta örnek kent gösterilen, İzmir’imiz, çok büyük bir hain planı yine polisimizin dikkati ve özverili müdahalesi sayesinde daha da büyümeden atlatmayı başarmıştır. Maalesef iki şehidimiz ve yaralılarımız var.  Ancak bu bela daha büyük bir eyleme dönüştürülmeden bertaraf edilmiştir. Hain bir plan yapılmış, şehit polisimiz Fethi Sekin’in dikkati ve cansiperane müdahalesi sayesinde daha büyük bir facianın önüne geçilmiştir. Dün Kayseri’de, İstanbul ‘da bugün İzmir’de her gün yeni bir acıya uyandığımız ülkemizde oynanan bu sinsi oyun amacına ulaşamayacaktır. Terör adres sormuyor, ayrım yapmıyor. Şuursuzca saldıran terör örgütleri Türkiye’ye karşı açılan bir topyekün savaşta kullanılan maşalardır. Bu ortak düşmana karşı mücadelede hepimize görev düşüyor. İktidarı ve muhalefeti ile siyasi partilerimizin, vatandaşlarımızın, güvenlik güçlerimizin omuz omuza mücadele etmesi gereken bir noktadayız. Şu anda çok önemli bir süreçten geçmekteyiz. Kısır tartışmalardan, nefret söylemlerinden uzak, gerekçe üretmeden, karşılıklı suçlamalardan kaçınıp bir ve beraber olma zamanıdır. Kurulan tuzağa düşmeyeceğiz. Yaymaya çalışılan korku ve umutsuzluk bizi yıldıramaz” denildi.

EGİAD Başkanı Aydın Buğra İlter yaptığı açıklamada “Barışın, huzurun ve güzelliklerin kenti İzmir’e yapılan hain saldırıyı EGİAD olarak şiddetle kınıyoruz. İzmir tek vücut ve tek yumruk olarak teröre karşı Türkiye’nin diğer şehirleriyle birlikte kararlılıkla mücadele edecektir. Terör nasıl korkakların işi ise ona karşı dimdik durmak cesur insanların işidir. Milletçe cesaretle teröre karşı durduk, durmaya devam edeceğiz. EGİAD olarak adliye binasında gerçekleştirilen hain saldırının üzüntüsü içindeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza  acil şifalar diliyoruz. İzmir’imize geçmiş olsun” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir saldırısında yaralananların isimleri belli oldu!.
Sonraki Haber MÜSİAD İzmir'den birlik çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?