ANA SAYFA > EKONOMİ > EGİAD iş dünyasının gururu oldu

EGİAD iş dünyasının gururu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGİAD iş dünyasının gururu oldu

Türkiye’nin önde gelen şirket ve kurumlarının üye olduğu EGİAD Ege Genç İşadamları Derneği, misyon ve vizyonunu yeni kuşaklara aktarmak, deneyimlerini paylaşmak amacıyla fahri üyelerle yeni üyeleri Bizbize Yemeği ve Onur Kulübü toplantısında bir araya getirdi. İş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı ve EGİAD’ın projelerinin konuşulduğu toplantıda, geçmiş dönem başkanları deneyimlerini yeni üyelerle paylaşma fırsatı buldu.

EGİAD geçmiş dönem başkanları Bülent Akgerman, Cüneyt Karagülle ve geçmiş dönem başkan vekili Can Ortabaş’ın konuk konuşmacı olduğu Bizbize Yemeği ve Onur Kulübü Toplantısı, Küçük Kulüp Alliance Restoran’da gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı kurumlarının Genel Müdür, CEO ve Üst Düzey Yöneticileri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanları’nın katılımıyla gerçekleşen üye buluşmasında EGİAD’ın üye beklentileri ve değerlendirilmeleri yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, Sivil Toplum Örgütleri’ne üye olmanın önemine değinerek,  bireylerin tek başına temsil ettikleri güç ile bir dernek üyesi olarak elde ettikleri sonucun büyük fark yaratığını dile getirdi. Kaya konuşmasında, “21.yüzyılda öne çıkan bir kavram olan STK’lar sivil topluma gönül verenlerin tecrübe kazandıkları çok önemli noktalardır.  Örgütlü toplumların öneminin büyük olduğu günümüzde, STK’ların ekonomik ve sosyal güce katkısı aşikârdır. Dünyada ve ülkemizde değişen konjonktür, mutlaka bir STK’ya üye olmayı gerektirmektedir. Güçlü ve örgütlü bir yapıya sahip toplumların ayaklarını daha sağlam bastığını, her koşulda bir yaptırım gücüne sahip olduklarını görebiliyoruz. EGİAD da bu çerçevede sadece bölgenin değil, tüm Türkiye’nin en etkin sivil toplum örgütleri arasında yerini almıştır. Bu örgüt içinde yer almak, en etkin kurumlar arasında söz sahibi olmak demektir. EGİAD’a üye olmak ayrıcalıktır” dedi.

Sonrasında söz alan geçmiş dönem başkanlarından Cüneyt Karagülle ise, derneğin kuruluş aşamasından söz etti. İzmir merkezli kurulan EGİAD’ın sınırlarını aşarak bugün ülkenin en etkin STK’ları arasına girmeyi başardığını dile getirdi. EGİAD’ın bir diğer geçmiş dönem başkanı Bülent Akgerman ise, birçok dernek üyeliği bulunmasına rağmen kişisel gelişiminde EGİAD’ın yerinin ayrı olduğunu vurgulayarak, “Milattan Önce veya Milattan Sonra gibi, ben de kendimi EGİAD Öncesi ve EGİAD Sonrası Bülent olarak tanımlıyorum. Burada büyüklerinden de küçüklerinden de çok şey öğrenebiliyorsun. Mekanizmanın içine kendinizi kattığınızda kendi gelişiminize inanamazsınız. EGİAD kurumsallaşmasını çoktan tamamlamış bir dernektir. Hatta diğer dernekler tarafından imrenilen, benzerini yapmak için uğraşılan bir dernek olmayı başarmıştır” dedi.

Geçmiş Dönem Başkanı Temel Aycan Şen de başkanı olduğu EGİFED Federasyonu ve EGİAD’ın üst düzey konfederasyonlardaki etkisinden söz ederek,  Ege Genç İşadamları Derneği’nin öncü olduğunu vurguladı.  EGİAD 5. Dönem Başkan Vekili Can Ortabaş ise, EGİAD’ın işlenmesi gereken bir başarı öyküsü olduğunu dile getirerek, üyelerin birbiriyle iş ortaklığı ve alışverişinin maksimum düzeyde olan en etkin ve güçlü iş örgütlerinden biri olduğunu sözlerine ekledi. Toplantı yeni üyelere katılım plaketlerinin verilmesiyle son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali'ne başvuru yağmuru
Sonraki Haber Kadınların bu hastalığa yakalanma riski yüksek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?